TFS mafia vacuum leak

Go down

TFS mafia vacuum leak

Post  10SHOTS on January 29th 2015, 12:48 pm

Has anyone ever had a problem with this intake not having a flat gasket surface or milled on the wrong angle or just are sealing issues with it at all ? This problem is on the driver side only , when the intake is removed you can see that the gasket is not being compressed at the top of the port and I checked for the leak with brake cleaner .
avatar
10SHOTS

Posts : 587
Join date : 2010-11-26
Age : 42
Location : Brookhaven MS 39601

View user profile

Back to top Go down

Re: TFS mafia vacuum leak

Post  IDT-572 on January 29th 2015, 12:53 pm

Put a straight edge on it and an angle finder.
avatar
IDT-572
BBF CONTRIBUTOR
BBF CONTRIBUTOR

Posts : 4600
Join date : 2008-12-02
Age : 57
Location : Shelbyville Tn.

View user profile

Back to top Go down

Re: TFS mafia vacuum leak

Post  10SHOTS on January 31st 2015, 10:57 pm

Got the intake milled today , the new bungs that was welded on the intake drawd the port you could see it well at the top of the ports after the first cut .
avatar
10SHOTS

Posts : 587
Join date : 2010-11-26
Age : 42
Location : Brookhaven MS 39601

View user profile

Back to top Go down

Re: TFS mafia vacuum leak

Post  cletus66 on February 3rd 2015, 3:40 pm

10SHOTS wrote:Got the intake milled today , the new bungs that was welded on the intake drawd the port you could see it well at the top of the ports after the first cut .



Thanks. I was curious about this. Cool
avatar
cletus66

Posts : 815
Join date : 2009-08-08
Age : 52
Location : Charles City, Virginia

View user profile

Back to top Go down

Re: TFS mafia vacuum leak

Post  10SHOTS on February 3rd 2015, 8:03 pm

Installed the intake last night and the problem is fixed
avatar
10SHOTS

Posts : 587
Join date : 2010-11-26
Age : 42
Location : Brookhaven MS 39601

View user profile

Back to top Go down

Re: TFS mafia vacuum leak

Post  460bronco on February 12th 2015, 4:43 pm

Is this a common problem after having fogger nozzles installed? Is this due to improper welding technique? Maybe should have been done a little slower w/ a tig?
avatar
460bronco

Posts : 323
Join date : 2010-04-07
Age : 33
Location : Meridian, Ms

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum